Wat is jouw organisatie je nog waard?

Weet jij het doel van je organisatie? Zo ja, dan behoor je tot de kleine minderheid. Slechts 35% van de werknemers weet waar zijn/haar organisatie voor gaat en staat! Waarom slepen mensen zichzelf elke dag naar het werk, terwijl ze geen idee hebben wat of hoe ze bijdragen aan hun organisatie? En waarom staan organisaties dit toe?

Een organisatie kan niet zonder gedreven en betrokken medewerkers. Een medewerker kan niet zonder een betrokken organisatie. En toch lijken veel medewerkers volledig langs elkaar heen te bewegen, zonder een gemeenschappelijk doel. Wat een verspilling van tijd en talent.

Als we al een duidelijk organisatiedoel herkennen, dan is dat zelden gekoppeld aan onze persoonlijke doelen. Beide doelen moeten elkaar als vanzelfsprekend aanvullen en versterken. De organisatie moet er zelfs specifiek op gericht zijn om ook deze persoonlijke doelen zo goed mogelijk in te vullen.

Waarom werk jij eigenlijk nog bij jouw organisatie? Word je ondersteund om de doelen te halen? Of heeft jullie samenwerking financiële waarde?

Advertenties

2 thoughts on “Wat is jouw organisatie je nog waard?

  1. Jurriaan schreef:

    Hierover spreek ik graag binnenkort eens verder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: