Over mij

Ik pleit voor dogmavrij opvoeden, diplomavrij leren, functievrij werken en een pensioenvrij leven. Talent moet zich vrij kunnen ontwikkelen ongeacht leeftijd, sociale status en financiële situatie.
We moeten ons losrukken van belemmerende structuren uit het industriële tijdperk. Uitgaan van onze passie en geen hindernissen meer accepteren die de uitvoering van onze ideeën in de weg staan.
Organisaties kunnen zonder radicale hervorming al een heel eind komen door kleine stapjes te nemen. Geen centraal gestuurde (re)organisatie, maar het zelf organiseren van je eigen inzet.
Het gaat er om dat we onze eigen talent in waarde kunnen omzetten. Alleen, samen met bekenden of misschien juist wel samen met onbekende talenten.
Ik neem en creëer als FBA deze vrijheid binnen mijn eigen organisatie en help anderen talenten deze ruimte binnen hun organisatie te vinden en benutten.
Advertenties

3 thoughts on “Over mij

 1. josé schreef:

  Sorry, maar dit is redelijk hilarisch. Klik FBA aan in bovenstaand stuk, en je krijgt de volgende mededeling:
  “Sorry, maar je bent opzoek naar iets wat niet bestaat.”

  Is dit de ultieme ghost-writer?

  José

 2. Tim Ruijters schreef:

  Hoi Patrick, ik kan me helemaal vinden in je aanpak. Zelf ben ik sinds 2011 bezig om ‘learning by doing’ op de Nederlandstalige wikiversiteit (= zusterproject van Wikipedia) van de grond te krijgen. Dit jaar is helaas al mijn content (5000 pagina’s) weer verwijderd. Was even schrikken, maar ben me nu weer aan het beraden op wikiversiteit 2.0. Misschien dat je het leuk vindt om mee te denken? We kunnen wel wat mensen zoals jij gebruiken. Hier een link naar mijn actielijst: https://beta.wikiversity.org/wiki/User:Timboliu/To-do.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: